Beste bezoeker, steun Formule 1 Meester!

Bedankt voor het meespelen met Formule 1 Meester! Wij (Ronald, Hendrik Wietze en Fabian) ontwikkelen het spel al jaren met veel plezier.

We willen je graag even om je aandacht vragen: Formule 1 Meester is een spel zonder winstoogstmerk, zonder inschrijfgeld en zonder advertenties. Onze grote wens is om dit zo te houden. Daarom zouden we het ontzettend waarderen als je ons met een kleine bijdrage steunt om de hostingkosten te dekken. Help jij ons om het spel gratis en bannervrij te houden voor iedereen?
 
Ja! Ik steun Formule 1 Meester eenmalig met:
Veilig steunen via: iDeal Creditcard Bancontact Belfius Direct net Bitcoin KBC/CBC Payment Button SOFORT Banking
 

Eerst hulp bij vragen

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Je vindt hier ook het contact formulier, het feedback formulier en het klachten formulier.
Het contact formulier kun je gebruiken als je een vraag hebt. Het feedback formulier kun je gebruiken als je een suggestie hebt voor het spel. Goede suggesties zullen wij in onze website verwerken, dus hou je niet in, en laat ons weten waar jij op zit te wachten op onze site!
Ook de Meesters maken fouten. Klachten kun je via het klachten formulier aan ons versturen. We streven ernaar om klachten bevredigend op te lossen.

© www.formule1meester.nl | Alle rechten voorbehouden